tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kevätshoppailua - Vaatteet

Nyt vihdoinkin sain aikaseks ladata nää kuvat koneelle joten pahoittelut tämän postauksen viivästymisestä. 

Ensimmäisenä nätit, kirkkaan koralliset pitsirintsikat, 15€, Monkista. Nää rintsikat ja Vansin aurinkolasit ja ne parit kynsijutut jäi mun ainoiks Helsingin ostoksiks. 



Maailman coolein ''nahkatakki'' on Ideaparkin Sunny's -liikkeestä ja hintaa tällä oli 79€, mutta oli se sen arvosta. Ostopäivästä lähtien tää on eksyny joka kerta mun päälle. 


GinaTricotin aleista löysin muutamalla eurolla kivan paljettitopin, se ei vaan oo vielä päässyt käyttöön, mutta tiedän jo mihin sen haluan yhdistää! Kesä sais tulla nopeemmin!



Ginasta on myös tämä kropattu neule. Hintaa tais olla se 20€, ihanan värinen, kivan raikas ja pehmonen. Tiedän myös miten haluan pukea tän kesällä! ;)



Uusi lemppariarkimekko! H&Mn trikoinen kisumekko on ihan parhautta. Tätä etin jo viime syksynä, mutta en löytänyt mistään. Milja sitten vinkkas tästä ja pakko se oli kotiuttaa! 19.95€, ja kattokaa nyt tota kisunaamaa, tuitui. 




Nämä seuraavat farkut on ollut ehkä kalleimmat ikinä, ja mietinkin että haluanko oikeasti maksaa viiskymppiä valmiiksi rikotuista farkuista.. Halusin ja nyt mulla on makeet, täydelliset boyfriend-malliset farkut, nappisepaluksella. GinaTricot.


Mustia farkkuja ei voi olla koskaan liikaa ja nää Ginan parinkympin, mustat farkut vetoketjuilla lahkeessa on täydelliset baariin.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti