maanantai 17. maaliskuuta 2014

It was the Best night ever!

VAROITUS, tämä postaus sisältää hehkutusta ja poikkeaa blogin aihealueista. LUKEMINEN OMALLA VASTUULLA!!!

Perjantaina 7.3. koitti vihdoin se hetki mitä olin odottanut melki viis vuotta (ja tietysti Virpikin)! Ja kyllä kannattikin odottaa! Illasta tuli meinaan paras pitkiin aikoihin ja se päihitti aikalailla myös ne aikasemmat Backstreet Boysien keikat! Lähinnä ehkä siksi, että tällä kertaa oli jälleen koko tuttu viisikko ensimmäistä kertaa yhdessä pitkiin aikoihin! Ja Kevin se olikin ihana ja kohtelias :)



Me oltiin hankittu liput jo heti sillon joulukuun alussa kun ne tuli myyntiin ja maksettiin hieman extraa, jotta saatiin pääsyliput after partyihin, the Tigeriin. Ja perjantaina me sitten lähdettiinkin yhden bussilla kohti Helsinkiä ja Helsingissä suunnattiin heti valmistautumaan hotelliin ja lähdettiin hyvissä ajoin sitten kohti Hartwall Areenaa, jotta saatais hyvät paikat ja hitto, että saatiinkin hyvät paikat! Oltiin kolmannella rivillä siinä permannolla ja siitä oli ihan huippunäkymät lavalle! Jos mulla olis yhtään pidemmät käsivarret niin oisin varmasti ylettäny koskettaan! Kaikkein parasta kolmannella rivillä oli kuitenkin seurailla poikien (vai miehien) pelleilyjä, hyvin ne jaksaa edelleen! Koreografiatkin oli sitä taattua BSB materiaalia. Joku kommentoikin jatkoilla, että tosi kornin näköstä kun As Long As You Love Me:n, Larger Than Life:n ja Everybodyn ja niiden muiden hittien tanssit pysyy samana, mutta niinhän niitten pitääkin pysyä! Jotta voi itekin tanssia mukana! ;)
 
 
Keikan jälkeen meidän oli ihan pakko ottaa taksi takaisin hotellille, koska meiän oli pakko päästä vaihtaan kengät! :DD Mutta aika nopeesti sen jälkeen käveltiin sitten Tigeriin ja aluks oltiinki aika pettyneitä kun ne meidän after party liput ei oikeuttaneet sittenkään niihin varsinaisiin VIP-partyihin. Mutta kuinkas ollakkaan siellä sattui oleen vielä muutamia kappaleita VIP-lippuja myynnissä joten vielä vähän extraa kun maksettiin päästiin VIP-alueelle bilettään poikien kanssa! Ja kuuntelemaan kun Nick pyöritti levyjä.
 


Parasta kuitenkin oli kun onnistuin saamaan kuvat sekä Kevinin että Howien kanssa ja ai että oon ihan onnesta soikeena! En tuu unohtaan sitä iltaa ikinä! Varsinkaan kun Kevin katto mua suoraan silmiin niillä vihreillä silmillään ja tervehti niiin kohteliaasti, oli mahtavaa päästä sen kainaloon!
 


Vielä joskus kun onnistuisin saamaan kuvat AJn, Nickin ja Brianin kanssa, mun elämä ois täydellistä. Varsinkin jos kävis niin hyvä säkä, että saisin niiden nimmarit käsivarteen niin kävisin tatuoimassa ne siihen pysyvästi! Siinäpä oliskin mulle tavotetta ens keikalle, joka kuulemma tulee paljon nopeammin kun voidaankaan arvata ;)
Ps. Aj on todellisuudessa paljon lyhyempi kuin miltä näyttää kuvissa. Howie on oikeasti niin lyhyt kun miltä näyttää kuvissa. Kevin on oikeasti tosi pitkä! Ainakin 186 cm!
Pps. Huomaatteko taas nää mun Backstreet Boys nippelitiedot! :D hah.
 
Miltä näyttää ensimmäinen, täysin kokonaan puhelimella koostettu postaus??

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti